> Dimix - Benelux Mimaki Verdeler

Over Dimix

Missie en Visie

Dimix

Dimix bv

Service, Kennis & Flexibiliteit zijn onze kernwaarden !

Dimix levert gespecialiseerde printoplossingen, gerelateerde verbruiksartikelen en diensten aan professionele reclame productiebedrijven, signmakers, visueel communicatiespecialisten, lamineerbedrijven, fotolabo's, ... . 

Klanten vinden in Dimix een ervaren totaalleverancier en betrokken gesprekspartner voor wie de uitdaging van de klant centraal staat.

Service en flexibiliteit zitten in ons DNA !

Uw ervaren partner

De juiste partner !

Dimix is voor u de juiste partner als u op zoek bent naar :

  • Ervaren professionele gesprekpartners
  • Een ruim productaanbod met consistente productkwaliteit
  • Betrouwbare en snelle leveringen
  • Uitgebreide ondersteuning, oa. ook op vlak van colourmanagement
  • Training voor uw bedrijf

Opgeteld beschikt DIMIX over meer dan 35 jaar ervaring met printsystemen & producten uit de sign- en display branche.

Dankzij deze ervaring komt u bij ons meestal sneller tot een oplossing.

Sales team nederland Dimix
Mimaki pand in Amsterdam

Officiele dealer Mimaki voor Benelux regio !

Geauthoriseerd Benelux dealer van Mimaki !

Dimix werkt samen met diverse leveranciers maar in het bijzonder zijn we trots op onze  intense samenwerking met Mimaki. Als geauthoriseerd dealer leveren en servicen we Mimaki printsystemen in de gehele Benelux.

Met meer dan 10 jaar Mimaki ervaring zowel commercieel als in onze technische dienst maken we het verschil met de allerbeste serviceverlening.

Service die reeds begint bij het verlenen van het juiste advies voorafgaand aan de verkoop, het verzorgen van een degelijke opleiding na installatie en uiteraard ook het preventief onderhouden van de apparatuur & het repareren ervan wanneer er zich een defect voordoet.

De technische dienst medewerkers bij Dimix hebben daarbij de noodzakelijke opleidingen bij Mimaki doorlopen en beschikken over de tools om hun job efficiënt uit te oefenen.

Missie

Lange termijn visie !

Bij DIMIX streven we naar langdurige relaties, uiteraard met klanten, maar ook met onze leveranciers en medewerkers. Met vele van onze klanten, leveranciers & medewerkers gaan de relaties terug tot de jaren 90 van de vorige eeuw. 

Door klanten & leveranciers goed te kennen kunnen we optimaal adviseren en ervoor zorgen dat de geleverde producten en diensten leiden tot de gewenste resultaten en aldus voldoen aan de verwachtingen.

In de keuzes die we maken is onze langetermijnvisie steeds een doorslaggevende parameter. Dit blijkt niet enkel in de manier waarop we met relaties omgaan, maar ook ondermeer in onze voorkeur om producten te commercialiseren die waar mogelijk het milieu zoveel mogelijk sparen.

HIER STAAN WE VOOR !

lange termijn visie
de beste zijn

Onze ambitie !

Onze missie!

Onze missie en ambitie bij DIMIX is niet om de grootste, maar wel om de beste te zijn in ons vakgebied.

We bezoeken alle internationale vakbeurzen en blijven zo continue op de hoogte van de allernieuwste trends en materialen.

Ook ontwikkelen we digitale tools om het zakendoen voor onze klanten zo éénvoudig mogelijk te maken, bijvoorbeeld door middel van online bestellen.

Daarnaast willen we op het gebied van service en het onderhoud aan machines een voorbeeldbedrijf zijn waar de klant zich nog écht koning waant.

Gezien het huidige succes vormt uitbreiding naar andere landen binnen West-Europa de komende vijf jaar een reële mogelijkheid.

HIER GAAN WE VOOR !

Recente blogposts

Toon flashbericht