> Adviseurs - Dimix Nederland bv

Adviseurs

Een ervaren team tot uw dienst !

Lars Vreeke, Managing Director

Lars Vreeke, productspecialist apparatuur

Lars staat, als eigenaar van het bedrijf, ook altijd persoonlijk klaar om als adviseur zijn kennis over te dragen aan de klanten.

Sinds 1997 is hij actief in de markt van groot formaat printen en lamineren en heeft daardoor veel kennis opgebouwd. Zijn carrière begon bij Neschen Benelux en hij is later, in 2002, gestart met zijn eigen bedrijf GCS Nederland BV. Deze laatste firma mag als een van de grondleggers van Mimaki apparatuur worden gezien. Lars is verantwoordelijk voor het assortiment machines en dat doet hij met veel enthousiasme en passie voor het vak. 

Lars is getrouwd, vader van 3 kinderen, en woonachtig in het mooie Belgische Limburg.

Lars Vreeke, CEO

Don Vervooren

Don Vervooren, salesmanager

Don staat voor u klaar als het gaat om het geven van adviezen op maat. Vertrouwen staat bij Don hoog in het vaandel en hij probeert voor zijn klanten altijd een win-winsituatie te creëren.

In 2003 begint zijn carrière in de signbranche als accountmanager bij Neschen Benelux. Zijn jarenlange ervaring op het gebied van Inkjet media, laminaten en klevers gebruikt hij nu als verantwoordelijke voor ons assortiment print- en finishing media. Daarnaast is Don verantwoordelijk voor de verkoop in Nederland.

Enthousiasme , persoonlijke aanpak, vertrouwen en gedrevenheid zijn eigenschappen die aansluiten bij het karakter van Don. Een man een man, een woord een woord. Don is getrouwd met Lisette en samen met Sophie en Iris woont hij in het Brabantse Oosterhout. Hij is dol op zijn hond Luca en je vindt hem vaak in de bossen om te mountainbiken.

Don Vervooren, account manager

Hans Van Haren, Product Specialist aftermarket inkten

Hans van Haren, productspecialist inkten

Hans is sinds 2006 actief in de inkjet inkt aftermarket. Hij begon als Sales manager Streamline inkten bij Sun Chemical voor de Benelux. In die periode heeft hij veel ervaring opgedaan met inkjet inkten voor diverse merken printers, waaronder Mimaki, Mutoh, Roland & Seiko alsook voor superwide machines van ondermeer Scitex, Nur, HP & Durst. In 2011 heeft hij samen met Chris Boshoff EUsigntech opgezet en uitgebouwd tot een volwaardige partner voor printbedrijven op het gebied van aftermarket inkten. In 2014 heeft Dimix de activiteiten van EUSigntech geintegreerd.

Voor 2006 heeft hij bij Agfa-Gevaert gewerkt als Product Manager en Marketing Manager binnen verschillende markten, waaronder Pre-Press, Digital Printing, Audio+Video, Cinematografie en Professionele Fotografie.

 

Hans Van Haren, Account manager inkten

Patrick van Doorn

Patrick van Doorn, account manager

Al meer dan 15 jaar is hij werkzaam binnen de sign branche als adviseur en deskundige op het gebied van alles wat met deze branche te maken heeft. Relatiebeheer staat hoog in het vaandel bij Patrick. Zijn carrière begon hij bij Vinywin in Winterswijk, alwaar het pad kruiste met Lars Vreeke. Ze zijn eigenlijk sinds die tijd aan elkaar blijven plakken, en Patrick is binnen de verschillende bedrijven van Lars werkzaam geweest.

Na een omzwerving van een aantal jaren bij gerelateerde sign branche bedrijven, is Patrick sinds oktober 2015 weer werkzaam als adviseur voor de regio zuid Nederland en Zuid België binnen DIMIX.

Patrick heeft een relatie en is woonachtig in het mooie zonnige zuiden, en wel Maastricht.

 

Patrick van Doorn, Account manager

Recente blogposts

Toon flashbericht