Nieuwsberichten

 • Summa F-series breidt uit met snijtafels van 3m20 breedte

  Summa introduceert 2 nieuwe modellen in de F-serie vlakbed snijtafels. De Summa F3220 met een snijoppervlak van 327 x 210 cm en de Summa F3232 met een snijoppervlak van 327 x 320 cm. Deze tafels kunnen overweg met alle tools voor de Summa F-series maar zijn in het bijzonder zeer geschikt voor het op maat snijden van pvc-spandoek, vlaggedoek, peesdoek en alle andere flexibele materialen tot 320 cm breedte. .
  Lees verder ...
 • Nieuw ! Beschrijfbare flex

  Poli-tape lanceert Poli-Flex Turbo Blackboard. Deze pu-gebaseerde transferflex is nadat deze op textiel werd geperst, beschrijfbaar met krijtstiften en viltstiften. Met een vochtige doek kan men het schrijfsel makkelijk terug verwijderen. Laat u inspireren door het ingesloten filmpje. .
  Lees verder ...
 • Poli-Flex Turbo reeks breidt uit met 11 nieuwe kleuren

  Het succesvolle Poli-Flex Turbo assortiment flexfolies breidt uit met 11 nieuwe kleuren waarvan 1 nieuwe neon kleur & 10 standaard kleuren. Poli-Flex Turbo, nu beschikbaar in 35 verschillende kleuren, is bij Dimix leverbaar uit voorraad en kunt u online bestellen via deze Turboflex pagina in onze webshop. Ontdek hier de nieuwe kleuren. .
  Lees verder ...
 • Diverse showroom- en voorraadprinters in de aanbieding

  Dimix heeft actueel diverse showroomprinters in de aanbieding. Profiteer van onze uitzonderlijke voorwaarden voor een Mimaki JFX200 vlakbedprinter, een UJF6042 direct to objectprinter of een UCJV printer/cutter. .
  Lees verder ...
 • Trade-in actie Mimaki solvent en led-uv printers

  Hoge onderhoudskosten aan uw grootformaat printer ? Verwachten uw klanten een betere printkwaliteit ? Is meer productiecapaciteit wenselijk ? Is uw grootformaat printer of print&cut systeem aan vervanging toe ? Dan is het nu het uitgelezen moment om deze te vervangen door een nieuwe printer .
  Lees verder ...
 • Ontvang 50€ korting bij eerste bestelling via de webshop

  Ontdek het gebruiksgemak van onze vernieuwe website & -shop en geniet (éénmalig per klant) als welkomstgeschenk 50,00 € korting mits een bestelling van minimaal 250,0 € (excl. btw). Om van deze korting gebruik te maken dient u bij het uitchecken de kortingscode “welkom2018” in te .
  Lees verder ...
 • Dimix geauthoriseerd verdeler Mactac zelfklevende materialen

  Een dealership van een A-merk folies, zoals een dealership van Mactac, ga je heden ten dage, zeker als jonge speler in de markt, niet zomaar meer binnenhalen. A merken hebben hun gekende verdelers en trachten een bescherming te handhaven om dit in goede banen .
  Lees verder ...
 • Zomeractie ! 40% korting op Contravision Campaign

  Geniet deze zomer van spectaculaire condities op ContraVision Campaign one-way vision folie. Bij afname van 1 rol ontvangt u maar liefst 40% korting op de standaardprijs. Project van meerdere rollen ? Contacteer ons voor een nog straffere aanbieding ! .
  Lees verder ...
 • Mimaki UCJV-series uitgebreid met modellen van 80 & 109 cm printbreedte

  De zéér succesvolle Mimaki UCJV-serie breidt uit met modellen met 80 & 109 cm printbreedte. De Mimaki UCJV-series print- en cut systemen zijn dankzij hun gebruik van led-uv printtechniek met flexibele inkten uitermate geschikt voor het bedrukken van kleine stickers, labels en etiketten .
  Lees verder ...
 • Bubblefree applicatietafels nu ook leverbaar in versie met verwarmde wals

  De Bubble-free Pro hot tafel is een applicatietafel voorzien van een verwarmde bovenwals waarbij de wals gemotoriseerd met een snelheid tot 6 meter per minuut over de tafel beweegd. Appliceren en specifiek lamineren zullen hierdoor nog beter gaan.  .
  Lees verder ...