Smartfolie PDLC-film, de innovatieve raamfolie die “aan” of “uit” kan worden gezet

U leest het goed, Smartfolie is folie die aan of uit kan worden gezet. In de aan-stand is de folie transparant terwijl deze in de uit-stand melkwit is en voor privacy zorgt. Om dit mogelijk te maken dient men de folie te koppelen aan een electrische voeding die door een schakelaar of afstandsbediening kan worden bediend.

Smartfolie op kantoor
smartfolie pdlc film
Smart folie project bij Heineken
smartfolie pdlc film
smartfolie pdlc film
Smartfolie bij Levanto
smartfolie pdlc film
smartfolie pdlc film
Smartfolie project Van Wezel Verpakkingen
smartfolie pdlc film

 

Voordelen van Smartfolie

In veel kantoren en bedrijfspanden zijn er ruimtes met veel glas. Dit lijkt mooi en ruim, maar het grootste nadeel is het gebrek aan privacy. Aan de ene kant geeft openheid een gevoel van vertrouwen, maar in sommige gevallen is het noodzakelijk om voor privacy te zorgen en zich te isoleren van de omgeving.

Smartfolie is de perfecte oplossing voor ruimtes die voor verschillende doeleinden worden gebruikt en zorgen voor openheid indien mogelijk, en privacy indien nodig.

 

Hoe werkt Smartfolie

Smartfolie is een gelaagde film die bestaat uit PDLC (Polymer Dispersed Liquid Crystal) aangebracht tussen twee lagen PET en twee geleidende tussenlagen. De vloeibare kristaldelen in de PDLC-laag positioneren zich in dezelfde richting onder invloed van elektriciteit. Hierdoor ontstaat er een transparante oppervlakte waar je doorheen kunt kijken. Schakelt u de stroom uit, dan nemen de kristaldelen weer een ongeordende positie in, waardoor de folie (en dus het glas) weer ondoorzichtig wordt en u er niet meer doorheen kunt kijken.

werking van smartfolie PDLC film

 

Smart-folie aanbrengen

Smart-folie dient dus op glas te worden aangebracht. Daarbij dienen ook electrodes op het glas te worden gemonteerd die de stroom toevoeren en de aan/uit functie mogelijk maken. Deze electrodes dienen te worden gekoppeld aan een voeding. Om het geheel er aantrekkelijk te laten uitzien dient men deze electrodes zo mooi mogelijk weg te werken.

Om dit goed te doen is training wenselijk. Wie SmartFolie dealer wordt, krijgt hiervoor de noodzakelijke opleiding.

Het “SmartFolie”-brand

Er zijn nog PDLC-folies te vinden in de markt. De folie die door Dimix onder het “SmartFolie”-brand wordt verkocht biedt als voordeel in zijn “aan”-stand de meest heldere & transparante folie te zijn. Bovendien is het de enige die voor de Nederlandse markt op veiligheid is getest. Deze folie beschikt over het SF-Keurmerk. En de folie komt met garanties.

Dealer worden van SmartFolie

Via Dimix kan men mits men aan bepaalde voorwaarden voldoet, dealer worden van SmartFolie. Dit biedt een aantal voordelen die we graag tijdens een persoonlijk contact bespreken.

Geïnteresseerd in SmartFolie dealership, vul onderstaande formulier in en we contacteren u spoedig.


Uw telefoon (verplicht, enkel cijfers)

Optioneel bericht

Anti-Spam vraag :