Adviseurs


Lars Vreeke, Eigenaar – Directeur

Lars staat, als eigenaar van het bedrijf, ook altijd persoonlijk klaar om als adviseur zijn kennis over te dragen aan de klanten. Sinds 1997 is hij actief in de markt van groot formaat printen en lamineren en heeft daardoor veel kennis opgebouwd.

Dimix - Lars Vreeke


Don Vervooren, Sales Manager

Don staat voor u klaar als het gaat om het geven van adviezen op maat. Vertrouwen staat bij Don hoog in het vaandel en hij probeert voor zijn klanten altijd een win-winsituatie te creëren. Don is actief in de signbranche sinds 2003 toen hij starte als accountmanager bij Neschen Benelux.

Dimix - Don Vervooren


Patrick van Doorn, Account Manager Zuid Nederland

Al meer dan 15 jaar is hij werkzaam binnen de sign branche als adviseur en deskundige op het gebied van alles wat met deze branche te maken heeft. Relatiebeheer staat hoog in het vaandel bij Patrick.

Dimix - Patrick van Doorn


Marcel te Nijenhuis, Account Manager Noord Nederland

Marcel is héél lang het gezicht geweest van de firma Regma Nederland en na een reeks overnames terecht gekomen bij Canon in de afdeling Wide Format. Met deze ervaringen vertegenwoordigt Marcel perfect het productaanbod van Dimix op vlak van printapparatuur, printmedia, laminaten, sign producten & allerhande toebehoren in de regio Noord Nederland.

Marcel te Nijenhuis


Hans van Haren, Productspecialist Inkten

Hans is sinds 2006 actief in de inkjet inkt aftermarket. Hij begon als Sales manager Streamline inkten bij Sun Chemical voor de Benelux. Voor 2006 heeft hij als Product Manager en Marketing Manager gewerkt binnen verschillende grafische afdelingen Agfa-Gevaert.

Dimix - Hans van Haren