Bestellen via de website

Bestellen via deze Dimix website, da’s makkelijk & voordelig !

Webshopkorting

Bij Dimix ontvangt u bij bestellingen die u via de webshop plaatst automatisch extra korting bij het plaatsen van bestellingen vanaf 500,00 €.

Producten worden goedkoper naarmate het totale orderbedrag van uw bestelling stijgt. Door over de brutoprijs van een product te bewegen met de muis verschijnt een tooltip waarin u kan zien hoeveel korting u krijgt & welke prijs u voor een product betaald bij het overschrijden van een bepaald totaal orderbedrag.

Bij het uitchecken wordt voor elk van de producten de verkoopprijs herrekend in functie van het totale orderbedrag.

Persoonlijke prijsafspraak

Bestelt u regelmatig dezelfde producten bij Dimix, dan kunnen er ook vaste prijsafspraken worden gemaakt voor deze producten. Neem hiervoor contact op met onze binnendienst of met uw vertegenwoordiger.

Heeft u reeds prijsafspraken gemaakt, dan worden deze automatisch toegepast. Onze website zal, mits u met de juiste gegevens bent ingelogd, uw account herkennen en zal automatisch de juiste prijzen tonen en toepassen.

Producten waarvoor een prijsafspraak werd gemaakt worden volgens die prijsafspraak getoond & verwerkt. Producten waarvoor geen afspraken werden gemaakt worden volgens het systeem van webshopkorting toegepast.

De producten waarop u vaste prijzen heeft, tellen mee om het totale orderbedrag te bepalen aan de hand waarvan de prijzen voor producten met webshopkorting worden berekend.

Merkt u dat uw persoonlijke prijzen niet worden toegepast, neem dan contact op met onze binnendienst. Dit betekend dat ofwel uw account nog niet werd gekoppeld of deze is gekoppeld aan andere log-in gegevens. Onze binnendienst brengt dit snel voor u in orde.

Uitgesteld betalen

Bij het uitchecken wordt automatisch op rekening aangevinkt waardoor u de order kan uitchecken zonder effectief tot betaling te moeten overgaan.

Mocht u nog niet over betaalfaciliteiten beschikken bij Dimix dan zal onze verkoopsdienst contact met u opnemen om hierover afspraken te maken. Indien u over betaalfaciliteiten beschikt kan u de factuur regelen na ontvangst van de goederen & de factuur betalen, conform wat is afgesproken.

Binnenkort zal het ook mogelijk worden om direct online te betalen via Ideal, Sofort, Maestro & Bancontact.

Levertijden

Bestellingen die voor 16u00 zijn ingevoerd in onze webshop of die per mail of telefonisch werden overgemaakt, worden dezelfde werkdag nog verwerkt en mits de goederen voorradig zijn, de volgende werkdag afgeleverd. Dit zowel voor orders met leveradres in Nederland als in België.

De producten uit onze shop zijn meestal voorradig. Wanneer u goederen bestelt die niet voorradig zijn zal één van onze medewerkers met u contact opnemen om duidelijkheid te verschaffen over de levertijd.

Verzendkosten

Bestellingen worden franco geleverd mits een minimaal orderbedrag van 250 €. Onder de 250 € wordt een vergoeding aangerekend van 15,00 €.

Voor orders met leveringsadres buiten de Benelux worden de effectieve verzendkosten in rekening gebracht.

Leveringscondities

Op alle bestellingen zijn onze algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

 

Dimix, da's ook 24-7 online bestellen